3 digitale kurser der kan gøre dig til ekspert

24 September 2021
Steffen Hansen

editorial

Kunne du tænke dig at forbedre dine kompetencer indenfor forskellige digitale programmer? Hvis dit svar er ja, så har vi her lavet en liste over tre kurser du kan tage, hvis du vil lære noget nyt, eller hvis du vil forbedre dine evner. Hvis du vil høre mere om, hvilke kurser du kan tage, så læs med her, hvor vi vil vejlede og rådgive dig i Excel, Word og PowerPoint. 

Excel

Hvis du skal arbejde med en masse tal, men samtidig ønsker, at det skal være overskueligt, så er et Excel kursus måske noget for dig eller dine kollegaer. Excel er et smart og efterhånden velopdateret program. Programmet er godt til opsætning af lister som for eksempel budgetter, og det indeholder også en masse formler, der kan udregne diverse regnestykker for dig. Excel kræver lidt træning, men når du først er kommet i gang, finder du hurtigt ud af de mange funktioner. 

Word

Et andet godt redskab at kunne mestre, er Word. Word er et skrive program. Det er godt til alle de opgaver, der skal på skrift. Du kan både tilføje indholdsfortegnelse, sidetal og meget mere. Der findes et hav af andre funktioner, du kan bruge i Word, så hvis du skal i gang med at skrive, så passer et Word kursus perfekt til dig. Word er designet til alle, hvilket gør det super brugervenligt og nemt at benytte. 

PowerPoint

Hvis du skal lave en god præsentation til mødet på arbejdet, eksamen i skolen eller noget helt tredje, så er PowerPoint et perfekt program til dig. Du kan lave slideshows og gøre dem interessante med effekter, figurer og en masse andre funktioner. PowerPoints kan hjælpe dig med at holde dit publikums fokus på, hvad du har på hjertet. PowerPoint er super brugervenligt, og er et program du hurtigt kan lære at mestre. 

More articles