Send lidt lækkert fra Love Lingeri til den, du elsker

30 August 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er selvfølgelig den velkendte metode, at du bestiller noget frækt på Love Lingeri og får det sendt hjem til dig, så du kan give det som en direkte gave eller pakke det ind til en gave, der skal gives senere.

Men du kan jo også være den romantiske type, der viser, du virkelig vil det her forhold og ikke er bange for at blotte dig i mere end én forstand.

Og så vil det også være med til at præsentere for vedkommende, du har udvalgt, at du er den type, der gerne går helt ud og ikke bakker retur.

Det er jo sådan man kan afstemme lidt med hinanden, hvordan man er på bølgelængde rent seksuelt og lignende i starten af forholdet – eller man kan pifte det lidt op senere, hvis man trænger til det.

Derfor kan det være en god plan at vælge leveringsadresse til den person, der skal have gaven, end at du modtager den først.

Vedkommende vil elske at modtage en gave fra Love Lingeri!

Er man godt inde i et forhold, er det en sød tanke at sende en gave adresseret til ens udkårne, om man bor sammen eller ej, for at vise, at man tænker på vedkommende – specielt hvis der således ikke er den store anledning til det.

Det er især en sød tanke, hvis man gør det, mens man selv ikke er der, fordi så kan man skrive sammen og lægge frække planer for, hvordan man har tænkt sig at bruge gaven sammen, inden man mødes senere, så man virkelig kan gejle hinanden op forud.

Er man i begyndelsen af forholdet, er det som sagt en metode til at finde ud af, om det er noget, der tiltaler hinanden eller ej.

Selvom det så måske ikke er den perfekte gave, så viser man i det mindste initiativ til, at man gerne vil hinanden – og så kan man prøve en anden gave en anden gang, der måske falder i bedre jord.

More articles