En anlægsgartner kan få din have til at stråle

20 October 2022
Camilla Sørensen

editorial

Haven er en oase i hverdagen, og det er derfor vigtigt, at haveanlægget eller belægningen i haven er i orden. Hvis du ikke selv har tid eller kompetencerne til at etablere et haveanlæg, så kan du få hjælp af en anlægsgartner. Men hvordan finder du den rette gartner til haveanlæg? Vi giver dig nogle tips her!

Tre tips til at finde en anlægsgartner

Først og fremmest anbefaler vi, at du spørger dine venner og bekendte, om de har brugt en god gartner til haveanlæg. Ofte vil personlig anbefaling være den bedste måde at finde den rette gartner på.

Du kan også undersøge online, om der er gartnere i dit lokalområde med gode anmeldelser. Hvis du kigger på deres hjemmeside eller sociale medier, så kig efter billeder af haveanlæg, de har lavet tidligere. Det kan være en god indikation af deres kvalitet og erfaring.

haveanlæg

Endelig bør du have et møde med gartneren for at få en fornemmelse af, om I er en god match. Sørg for at have specifikke spørgsmål klar til gartneren om haveanlægget – det vil hjælpe dig med at vurdere deres professionalisme og erfaring. Og husk altid at tjekke referencer!

Vi anbefaler denne gartner

Vil du høre vores anbefaling? Vi har gode erfaringer med denne gartner: http://skibbildanlaegsgartner.dk/haveanlaeg/ – så hvis du ikke ved, hvor du skal indlede jagten efter den rette samarbejdspartner, kunned et meget vel være her.

Husk dog, at du med fordel kan tage en snak med to-tre forskellige anlægsgartnere, inden du vælger. Det handler om at have det rigtige haveanlæg eller den rette belægning i have – og ikke nødvendigvis den første gartner, du møder. Vi ønsker dig held og lykke med projektet og håber, at denne artikel har klædt dig på til at træffe det rette valg, når du kaster dig over projekt nyt haveanlæg.

More articles