Accept af omarbejde med at pudse væg indendørs

25 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er for mange mennesker svært at have en ærlig selvindsigt, hvor man kigger indad og erkender, at man har fejlvurderet og båret sig forkert an.

Dette kan gælde med et projekt som, at man har haft en idé om, at man selv kan pudse en væg ned indendørs og måske gøre det bedre og billigere, end hvad fagfolk ville kunne gøre det eller bare med mennesker, som har øvet sig i mange år med det og tilbyder deres assistance til dig.

Men du er stædig, for du vil bevise for dig selv og dine omgivelser, at du helt selv kunne klare dette projekt med ar pudse en væg ned.

Allerede fra begyndelsen kan du godt se, at det ikke ligner, hvad du har set hos andre, men du siger det ikke højt, for så vil det ligne, at du har taget fejl, og det vil ramme dig som person for meget.

Dog ville det have været virkelig bedre, hvis du allerede her kunne have sagt til dig selv, at du burde stoppe og ikke bare tro, at du er ved at blive bedre til det, og der er tale om lærepenge, for fremadrettet så kan du godt se, at det ikke ender med at blive godt.

Men nu er du efterhånden kommet så langt med arbejdet, at der ikke er nogen vej tilbage, uden du står tilbage med et ufuldendt projekt, så du er nødt til at færdiggøre det.

Når du endelig er færdig, kan du godt se, at der er fejl og mangler ved det, men det bortforklarer du for andre, der spørger ind til det, og skulle en ekspert kigge forbi og påpege dette, så vil du måske proklamere, at det er din måde at gøre tingene på.

Problemet bliver så, at det ikke er et grundlag at arbejde videre fra, så man er nødt til at gøre det om med erfarne hænder.

More articles