Bedkanter er den perfekte gave til haveentusiasten

30 august 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du finde en gave til en, der er vild med sin have, har du selvfølgelig mange muligheder. En af dem, som du bestemt bør overveje, er at købe bedkanter. Det er metalkanter, der kan sættes rundt om bedene. De holder planterne i bedet inde, samtidig med at de giver en skarp afgrænsning til belægningen uden om. Det kan for eksempel være, så græsset ikke vokser ind i bedet, eller så det ikke kommer til at flyde med perlegrus fra stien. Det er altså en gave, der er med til at give haveentusiasten mindre arbejde. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at finde bedkanter, er på webshoppen lyngeshop.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for produkter til haven. Vil du købe andet end bedkanter i gave, er det derfor bestemt også en mulighed. Du kan se hele deres udvalg på https://www.lyngeshop.dk/graeskant 

Vælg bedkanter i den rigtige farve

Bedkanterne hos lyngeshop.dk er alle fremstillet i metal. Du kan dog få dem i et metallook og i et rustent look. Hvis du skal give dem i gave, er det derfor selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge dem i den rigtige farve. Det er jo altid ærgerligt, hvis din haveentusiast skal ud og bytte sin gave. 

Er du i tvivl, kan det være en god ide at spørge, eller at give et gavekort. Får du købt de forkerte, kan de dog selvfølgelig byttes. Det gælder også, hvis du kommer til at købe den forkerte form. Du kan nemlig også få bedkanter i flere forskellige former. Dermed er det altså virkelig muligt at tilpasse dem til den stil i haven, som din ven godt kan lide. 

Har din ven store bede, kan vedkommende selv samle sine bedkanter, så de passer i størrelsen. Det er dermed muligt at bruge dem på alle størrelser af bede. 

Flere Nyheder