Bestil mad ud af huset til dit bryllup

02 November 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du snart giftes, er du sikkert begyndt at spekulere på, hvilken form for mad du skal servere for dine gæster. Hvis I skal holde festen derhjemme eller i et forsamlingshus, skal I selvfølgelig selv stå for maden. Det giver jer mange muligheder, men det kan også være svært for dig at indkredse, hvilken form for mad du så skal vælge. 

Hvis du gerne vil have en stille og rolig stemning til brylluppet, kan det være en god ide for dig, at du vælger mad fra Kokken og Jomfruen. Der kan du få virkelig lækker mad, hvor der ikke er nogen dikkedarer med det. Det er sovs, kartofler, lækre salater og masser af kød. Det er derfor perfekt til et bryllup, hvor I ofte bruger en stor del af tiden på at spise. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Hos Kokken og Jomfruen kan du både vælge mellem buffeter og trerettersmenuer. Lige meget hvilken stemning du gerne vil skabe til dit bryllup, er det altså muligt med den mad, der bliver serveret. 

Husk også noget til receptionen

Til nogle bryllupper er der tradition for, at der først bliver afholdt en reception. Det kan være, hvis du er blevet gift tidligt på dagen, men du gerne vil vente med, at I spiser festmiddagen til om aftenen. Receptionen er en god mulighed for at invitere nogle forbi, der ikke skal være med til selve festen, men hvor du stadig gerne vil have, at de kommer og fejrer dig. 

Hvis du vil afholde en reception, skal du selvfølgelig også sørge for at have noget mad til den. Der kan Kokken og Jomfruens buffet med hapsere være et oplagt valg. Der kan du vælge mellem en række små retter som pufs med laksemousse eller tunmousse, miniwraps med laksesalat, cocktailpølser i svøb og melon med skinke viklet om. 

More articles