BH og trusser – din basis lingeri garderobe

31 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Som grundlag for en hver lingeri samling fungerer et BH sæt bedst. Et BH sæt består af en BH eller en bralette med matchende trusser.

Er du først i besiddelse af et eller flere BH sæt kan du bygge videre på din lingeri garderobe med mere spicy indslag. Disse kan for eksempel være i form af hofteholdere, selvsiddende strømper, korsetter og corsager. Og du vil hurtigt finde at selv det mest uskyldige BH sæt kan peppes op på en måde så du kommer til at fremstå ultra fræk og sexet.

Vælg den rette BH til dit BH sæt

Når du står for at skulle anskaffe dit første BH sæt er det vigtigt at du finder en velsiddende BH. Først og fremmest skal du kende din BH størrelse. Denne udgøres af to parametre, nemlig dit bustemål og din skålstørrelse.

Førstnævnte angives i centimeter, for eksempel 80 eller 75. Din skålstørrelse er lidt mere tricky at måle, og angives i et bogstav. For at finde ud af om du er en 80B eller en 75C er det nødvendigt at prøve sig frem. Derfor kan du med fordel købe flere BH’er i forskellig størrelse og finde den der passer bedst.

For at det så ikke skal være løgn er det også vigtigt at finde den rette BH model. Her er et utal at vælge imellem. Du skal altid tage udgangspunkt i din kropstype når du vælger BH model.

Som hovedregel vil den barmfagre kvinde ikke have brug for padding, men der imod ekstra støtte. Her vil du med fordel kunne vælge en såkalt full cup BH som løfter og former din barm og samtidig giver ekstra aflastning til ryg, nakke og skuldre.

Find de flotteste trusser

Anderledes nemt forholder det sig når du skal vælge trusser. Her skal du blot kende din størrelse, og bestemme dig for en model. Læs mere på https://www.love-lingeri.dk/ 

More articles