Bliv bedre til Excel

20 May 2021
Marcus Løhde Nielsen

editorial

I 1985 lancerede Microsoft deres helt nye og smarte virtuelle regneark. Det hed Excel og kunne bruges på computere med operativsystemet Microsoft Windows eller Apple Macintosh. Det revolutionerede måden af arbejde med tal på en computer. Regnearket gav dig perfekte værktøjer til at analysere nødvendig data – blandt andet at opstille tabeller, lave grafer og udføre beregninger på sine data.

Siden Excels lancering for over 30 år siden, er det kun blevet smartere og mere brugervenligt. I begyndelsen kunne det synes at være uoverskueligt og for nørdet, men allerede siden 1993 er det verdens mest brugte regneark. Så derfor er det en klar fordel at have kendskab til Excel. Men det er helt forståeligt at det kan virke svært. Det er der ingen skam i! Du kan tilmelde dig danske kurser i Excel, hvor du får alle de kompetencer, du har brug for. Den bedste udbyder af disse kurser er 4d. De tilbyder Danmarks største udbud af kurser i Excel og Office generelt.

Specialister i Excel og Office

Hos 4d er du garanteret den bedste service, når du ønsker at lære Excel! De har et hav af specialiserede kurser i Excel, så du selv kan vælge dén, der passer lige til dig. Kurserne har lavere og højere sværhedsgrader, så du har mulighed for at optage flere kurser og mere viden hos dem, hvis det er ønsket.

 

Tilpasser sig dine behov

4d er klar over, at kurser kan være hårde at klare. Derfor tilstræber de sig at tilbyde kurser, der passer til dit niveau og din ambition. Et kursus hos 4d er ikke et almindeligt kursus – det er en læringsoplevelse, der giver dig den maksimale viden indenfor Excel og Office. Derudover har deres kursuscenter nogle fantastiske omgivelser, der kun booster din motivation for det maksimale udbytte!

Så gør dig selv en tjeneste og tilmeld et kursus på 4d allerede i dag! Du kommer ikke til at fortryde det.

More articles