Bliv ekspert til Excel

25 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Excel er et fantastisk stykke software, som man kan bruge mange forskellige steder. Det kan bruges i ens privatliv, men også i erhvervslivet. Excel bruges af mange virksomheder til at danne overblik, lave budgetter og analysere data. Derfor kan Excel være en måde hvorpå man som privatperson kan gøre sig selv mere eftertragtet på arbejdsmarkedet. Hvis du gerne vil lære at bruge Excel, så giver vi her i indlægget nogle råd til, hvordan du kan komme i gang.

Find ud af hvad du gerne vil lære

Mulighederne i Excel er næsten uendelige. Programmet kan bruges til matematiske ligninger, men det kan også bruges til tekstbaseret opgaver, struktur på data, analyse af data og meget mere. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du ønsker at lære. Ved at definere dette, inden du går i gang med at lære det, så kan du på forhånd sortere det fra, som du ikke kommer til at bruge.

Find ud af hvordan du lærer bedst

Når du har defineret hvad du ønsker at lære, så er det en god idé at finde ud af, hvordan du lærer bedst. Ingen mennesker lærer ens, og derfor kan det være en læringsmåde er bedre end dig for en anden. Vi anbefaler, at man enten gør brug af online guides, eller tilmelder sig et kursus. Ved at gøre brug af online guides, kan man kombinere skrevne guides og video guides, hvor de forklarer hvordan man gør. Ved at tilmelde sig et excel kursus, kan man bliver oplært i programmet, imens man har en ekspert man kan spørge.

Udover at få en direkte kontaktperson på et excel kursus, så vil man også lære det sammen med andre, som man kan samarbejde med. Samarbejde giver ofte bedre resultater, og samtidig muligheden for at få det forklaret på forskellige måder.

More articles