Bliv mester i Excel

20 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Der er flere og flere programmer, som bliver nødvendige at kunne, hvis man skal arbejde på kontor, i receptionen eller andre steder, hvor man bruger en computer. Et af disse programmer er Excel. Med Excel er man godt stillet på arbejdsmarkedet, og det er faktisk slet ikke så svært at lære.

Hvordan kan man lære Excel?

Der er mange måder man kan gå til opgaven, hvis man ønsker at lære Excel. Man kan kaste sig ud i at lære det selv, ved at følge guides på nettet eller se videoer på Youtube. Hertil anbefales det dog, at imens man læser de forskellige guides, så giver man sig selv opgaver, så man bruger det imens man lærer.

Er man ikke til online undervisning, så skal man melde sig til et seminar eller et kursus, hvor man kan lære programmet. Der findes landet over mange kurser i Excel, og derfor er der stor mulighed for, at du kan finde et i dit område.

Brug det hver dag

Efterhånden som du lærer at bruge Excel, så er det en god idé at vedligeholde det. Dette gøres bedst ved at bruge det i din hverdag. Sæt ting op i Excel, lav dit personlige budget i Excel, lav en madplan i Excel. Der er så mange ting du kan gøre i Excel, at du ingen undskyldninger har for ikke at bruge programmet hver dag.

Når du har lært det

Når du har lært at bruge Excel, så anbefaler vi, at du tilføjer det til dit CV. Der er mange arbejdspladser, hvor Excel er nødvendigt for at kunne klare arbejdet. Derfor er det vigtigt at skrive det på dit CV, så de kan se det med det samme, hvis du søger et job. Er du allerede i job, så kan det være du skal gøre opmærksom på det på arbejdspladsen, så du kan få mere ansvar.

More articles