Bliv røgvanerne kvit med en e cigaret

12 juli 2019
Astrid Pedersen

editorial

Har du én gang for alle besluttet at lægge smøgerne på hylden – og dermed droppe din grimme og ildelugtende vane – vil mange mennesker sikkert være dig evigt taknemmelige. For eksempel din familie, som gerne ser, at du lever sundt og længe. Og selvfølgelig de mennesker, som ikke længere skal trækkes med din generende tobaksrøg hvor end du går og står. Du bør selvfølgelig også give dig selv et klap på skulderen – ikke alene sparer du dig selv for tusindvis af kroner, du ville have brugt på tobak. Du slipper også for den grimme lugt, de gule tænder, og den modbydelige hoste om morgenen.

Slip smøgerne med en e cigaret

Et rygestop er dog en hård nød at knække. Stort set alle, der blot én gang har prøvet at holde op med at ryge, kan skrive under på, at det er et langt og sejt træk. Først er der den fysiske afhængighed af alle de mange indholdsstoffer i cigaretterne, hvoraf den værste er nikotin. Denne kan i løbet af kort tid komme under kontrol med nikotin tyggegummi, plaster, mundspray eller tabletter.

For de fleste er den psykiske afhængighed – selve vanen med at ryge – den sværeste at komme af med. det er den, der dikterer, at vi trænger til en smøg efter middagen eller i frokost pausen – eller sammen med alle de andre festrygere ved sociale lejligheder. Her kommer de traditionelle rygestop produkter til kort.

Men med en e cigaret kan du stadig hænge ud med kollegerne eller vennerne på jobbet eller til festen, og stadig pulse løs. Du har med en e cigaret blot erstattet den stinkende og farlige røg med en blid damp, som ikke hænger i tøjet eller i håret – og som kan indeholde den mængde nikotin, du ønsker.

Find et stort udvalg af e cigaretter og tilbehør på https://www.esug.dk/ 

Flere Nyheder