Bliver du påvirket af modens luner med ting til boligen?

26 April 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes nogle hjem, der næsten er ærkeeksemplet på, hvordan tidens tendens er, når man besøger stedet, for man er måske et par eller bare en person, som der går så meget op i den slags ting, at indretningen her skifter næsten med det samme, som moden forandrer sig.

Det kan være fra det mindre i form af, at man udskifter nogle små nipsgenstande, til at man maler flere vægge om og måske river en væg ned – eller sætter rumdelere op – så det passer med, hvad der er in for tiden.

Man skal således bare besøge dette sted for at vide sig klar over, hvad man skal gå efter for at være med på beatet.

Denne tendens kan være af en ganske enkelt interesse for indretning og en lyst til at følge denne, eller også vil man bare ikke sakke bagud, så ens hjem ligner et oldtidsfund med indretningen.

Gør indretningen din egen med produkter til hjemmet

For man har jo også de andre boliger, der næsten er en tidskapsel af en tidsperiode, hvilket de fleste nok kender fra deres bedsteforældre, hvor ikke meget har forandret sig de sidste 20-30 år.

Men der kan jo også være de personer, der bare føler velbehag ved en given tidsramme, så de forbliver i denne og køber ting til hjemmet, der enten minder om den periode eller er fra den periode.

Dog kan det jo også blive trættende at skulle følge en tendens, så om det er på mode eller ej, så kan man jo tage et kig på www.ideshoppen.com og få ny inspiration til, hvordan man kan indrette ens hjem.

Noget af det finder man måske moderne, mens noget af det ikke er det eller er fra sidste sæson, men det er jo godt for dem, der er kommet lidt sent med på bølgen.

Så for det første kan man lære at tænke anderledes med, hvordan man kan indrette, man kan også finde ens egen stil her – om den er moderne eller ej.

More articles