Bryg spændende og velsmagende øl med brygudstyr fra Albryg

04 February 2021
Astrid Pedersen

Er du en af de mange danskere, som overvejer at begynde selv at brygge øl? Så kan du købe dit brygudstyr hos Albryg.

Hvorfor købe brygudstyr hos Albryg?

Når du står for at skulle ud over rampen med ølbrygning som hobby er det vigtigt at du har det rette udstyr helt fra begyndelsen. På den måde kan du sikre at du fra dag 1 er optimalt rustet til at frembringe vellykkede resultater. Derfor bør du se dig godt for når du skal vælge din forhandler af brygudstyr. Og her kan du altså med fordel tjekke Albryg.

Albryg er en af Danmarks førende forhandlere af udstyr og tilbehør til ølbrygning, her under bryganlæg, All Grain Kits og diverse enkelt stående ingredienser. Når du som grøn novice ud i den ædle kunst af brygge øl skal vælge godt begynder udstyr til ølbrygning kan du finde alt hvad du skal bruge hos Albryg. Albryg forhandler nemlig deres eget begynder sæt til ølbrygning som indeholder alt det nødvendige brygudstyr.

Med en begynder sæt følger en gærspand og en brygspand, begge forsynet med hane og gærlås og med en kapacitet på tredive liter. Du får såvel hydrometer som brygske, måleglas, kapsel påsætter og kapsler med i købet foruden diverse materialer og udstyr til rengøring af sættet. Og med en All Grain Kit indeholdende alle de nødvendige ingredienser – her under malt, gær, humle og sukker til ølbrygning – er du godt på vej mod at blive din egen brygmester.

Find dit avancerede bryganlæg hos Albryg

Skulle du blive træt af de begrænsninger som ligger i at brygge øl ved hjælp af begynder sæt og All Grain Kit kan du altid opgradere til et semi professionelt bryganlæg fra engelske Grainfather, belgiske Brew Monk, tyske Braumeister eller det velrenommerede danske Brewster Beacon.

Du finder dem alle hos Albryg – læs mere på albryg.dk.

More articles