De smukkeste og mest dekorative lamper fra Flos

30 maj 2019
Astrid Pedersen

editorial

Belysning er et ofte overset element i moderne indretning. Mange mennesker køber sig fattige i dyre designermøbler og andet decor, men glemmer, at selv de mest velindrettede hjem kommer til at fremstå grå og triste uden den rette og gennemtænkte belysning.

Omvendt kan designer lamper, som er skabt til at omforme selv det mest kedelige lys fra de nyere former for lyskilder til et varmt og indbydende skær, fremhæve de smukkeste træk ved dine møbler og de øvrige indretnings elementer i dit hjem.

Det italienske designer brand Flos er kendt for at udnytte alle muligheder inden for nyskabende materialer og innovative designs til at skabe de optimale rammer for udnyttelse af lys, og arbejder som oftest sammen med kendte og velansete designere om at formgive de mest raffinerede og funktionelle lamper på markedet. Du går sjældent galt i byen med en designer lampe fra Flos, hvis du ønsker den smukkeste belysning af rummene i dit hus.

Flos er leveringsdygtig i lamper af alle typer: Gulvlamper, bordlamper, loftlamper, pendler og væglamper. I Flos’ store og velassorterede katalog vil det således altid være en eller flere lamper, som passer til dine behov, din smag, og din indretnings stil.

Flos 2097 pendel

Et eksempel på en helt unik og fantastisk designet pendel fra Flos er den innovative lysekrone pendel 2097. Denne pendel kræver en del plads, og en vis lofthøjde, for rigtig at kunne udfolde sig. Men så får du til gengæld også en pendel, som er et helt kunstværk i sig selv. De klare pærer, som fungerer som erstatning for de levende stearinlys, med hvilke en traditionel lysekrone som regel er udrustet, kaster et nærmest magisk og utroligt stemningsfuldt skær over din stue. En pendel med personlighed og stil til det moderne hjem.

Du kan læse meget mere om Flos på bloggen floslamper.dk

Flere Nyheder