Der kan være fart på ved et fadølsanlæg

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man nu bruger det fadølsanlæg – som man har fået sig fra https://www.torstein.dk/ – til at have på en vejfest, et kræmmermarked eller bare et loppemarked, så bliver man nok ret populær, mens man har åbent.

Faktisk begynder folk nok at brokke sig, hvis man pakker for hurtigt sammen, og man opdager jo også, at desto flere øl folk har fået at drikke, desto flere vil de have – så deres tørst virker til ikke at være til at stoppe.

Og her skal man så huske på, at man har myndigheden til at sige til folk, at de ikke burde få mere, men det kan være svært at afvise dem, men hvis folk bliver for påtrængende, så må man spørge efter noget myndigt personale, der kan eskortere vedkommende væk.

Det skulle helst ikke ende så galt, og hvis det er en vejfest, så kender man de fleste, og ellers er de meget overbærende med en – men så heldig er man ikke altid.

fadølsanlæg

Man bliver populær med sådan et fadølsanlæg

Det er jo ingen videnskab at skænke en fadøl, og de fleste kan lære det virkelig hurtigt at gøre.

Men når der så er mange bestillinger, forskellige af slagsen, larm omkring en, fulde folk og fustager, der løber tør, så kan det være svært at holde det kølige overblik.

Derfor bør man heller ikke være alene med den opgave, og når der er mindre at lave, så kan man skiftes til at holde pauser.

Men det er bare både sjovere og nemmere at overskue, hvis man udfører det arbejde sammen med en anden – og måske en mere til.

For man kan have nemt ved at skænke fadøl derhjemme, men når der er mange mennesker samtidig, der gerne vil have nok øl og det rigtige antal og den rigtige slags, så kan man forståeligt godt ende med at blive lidt forvirret.

More articles