Det er ikke altid lovligt at bruge sexlegetøj offentligt

05 December 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Faktisk kunne vi godt have skrammet overskriften her og skrevet, at man slet ikke må bruge sexlegetøj offentligt, for derfor ville det stadig være sandt.

Men for de vovende og udsvævende typer, så kan det netop være det spændende ved at bruge sexlegetøj i det offentlige rum, hvor andre kan se en – dog ikke i den forstand, at man bruger det direkte, hvor andre kan se en, men hvor der er en chance for, at man bliver opdaget.

Derfor kan man jo godt sige, at hvis man ikke bliver taget i det – alene eller sammen med andre – så er man jo sluppet fra en forbrydelse.

Men som udgangspunkt må man ikke bruge den slags remedier offentligt, da det går ind under blufærdighedskrænkelsen og er på lige fod med, at nogle mennesker blotter sig for andre og får et kick og ud af det eller onanere foran andre.

Dette kan gøre skade på andre psykisk og ramme dem hårdt, men hvis man nu bruger noget lækkert sexlegetøj fra https://purepleasure.dk/ i det skjulte, men hvor man kan høre eller måske ane, at der er andre mennesker i nærheden, så kan det give lidt ekstra til oplevelsen.

Nogle bliver jo tændt af det, når de ved, at de kan blive opdaget, og det kan både være med sex, onani og en kombination af begge, der kan inkludere sexlegetøj.

Dette hænger også sammen med, at det sker under andre omgivelser, end man er vant til, og så får man et nyt perspektiv på ens sexliv.

Dog kan det så også ske, at man føler, man hele tiden skal rykke grænsen lidt for at øge spændingen, og det er her, man skal passe på, at man ikke bliver opdaget, for så kan man risikere en bøde.

Forsøg derfor også at være ret så lydløs efter bedste evne.

More articles