En luft til vand varmepumpe er effektiv energi besparelse

07 februar 2019
Astrid Pedersen
En luft til vand varmepumpe er effektiv energi besparelse

Synger dit gamle oliefyr på sidste vers, og er det snart blevet så dyrt at vedligeholde, rense og reparere, at dine samlede udgifter til opvarmning af huset bliver helt urimelige? Så skulle du overveje, om ikke du brude skrotte fyret. Og i samme omgang kunne du rette blikket imod de nye, miljøvenlige luft til vand varmepumper, som udgør det bedste – og billigste – alternativ til konventionelle varmeanlæg, du kan finde på markedet i dag.

Hvad er fordelen ved at erstatte fyret med en luft til vand varmepumpe?

Faktisk er der mange fordele ved at lade sit hjem opvarme ved hjælp af en luft til vand varmepumpe. For det første er en luft til vand varmepumpe langt billigere i drift end et gammelt, udtjent oliefyr. Du sparer penge på reparation og vedligeholdelse – og så behøver du ikke at skifte dine radiatorer ud. Luft til vand varmepumpen betjener sig nemlig af dit eksisterende varmefordelings system.

For det andet er din nye luft til vand varmepumpe meget mere driftssikker, og kan uden problemer varme såvel forbrugsvand som cirkulationsvand, uanset hvor koldt det er udenfor. Dette betyder, at du har varmt vand til gulvvarme, radiatorer og bad, opvask madlavning osv. hele vinteren igennem, uden at det koster dig en bondegård.

Faktisk kan du regne med at få reduceret din varmeregning med mindst halvdelen. Og så kan du både fyre op indendørs og tage dejligt varme bade uden at få dårlig samvittighed. Den høje energi effektivitet gør nemlig luft til vand varmepumpen meget mere miljøvenlig end dit gamle fyr. Du vil blive overrasket over, hvor høj effektivitet, en luft til vand varmepumpe kan præstere – og hvor meget, du slipper for at betale.

Find din luft til vand varmepumpe online

Du kan se et stort udvalg af de populære luft til vand varmepumper, og læse mere om varmepumper, på biligventilation.dk

Flere nyheder