En new era cap kan skjule, hvad der er ved at ske

24 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Længe har du været glad for dit lange hår, men det er begyndt at blive tyndt i toppen, men derfor skal de lange lokker ikke ryge af den grund, for du kan lide at være langhåret, og du ved også, at hvis du lader det ryge, så er der ikke den store chance for, at dit hår kan komme til at blive lige så langt igen.

Og du nægter at bruge “falske” løsninger som extensions eller hårtransplantationer, men du er bare ikke glad for, at det er så tyndt i toppen, og som du sveder i løbet af en dag, så trækker det sig mere sammen, så dine bare hovedbund kommer mere til syne.

Eller også har du bare været glad for, at dit hår var så tykt, og du havde lave tindinger, men det er virkelig begyndt at ændre sig på det seneste, men hvis du havde noget, der kunne dække det øverste, så kunne man godt narre andre og sig selv om, hvad der er ved at ske.

new era cap

New era cap gør dig yngre på en måde 

Og den løsning har vi faktisk til dig her: https://high5shop.dk/collections/new-era-caps

Det er en new era cap, og ikke nok med at du kan føle dig ung med de unge og være med på moden, så kan den netop også sørge for at dække toppen af din knold til.

Man skal af gode grunde ikke vælge en, hvor der er lignende trådnet gennem, så man kan se din hovedbund, selvom det er dejligt med lidt vind til hovedet på en varm dag, for her går vi efter, at vi kan skjule de alderstegn, der er begyndt at vise sig hos dig.

Der er heldigvis nok caps at vælge blandt her, så du kan få den løsning til at dække alt fra grå hår til høje tindinger.

More articles