En perfekt gave kan meget vel være en fødselsplakat

22 June 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender du til konceptet med en fødselsplakat?

Så er det måske sådan en, du skal have in mente, som du kan give til et forældrepar, om de så har fået deres første barn eller et mere længere inde i rækken – gaven vil altid falder perfekt ud til dem.

Og det er uden betydning, om man står forældrene nær eller er mere ude i periferien af bekendte, om man så er inviteret med til barnedåben eller bare vil komme med en egnet gave på et tidspunkt for at markere den store begivenhed for det lille barn, der er kommet til livet.

Der er ikke tale om en plakat, hvor man har en aftegning af en fødsel eller et billede af barnet, da det lige blev født.

Selvom nogle måske vil sætte pris på sådan en gave, så er det de færreste, der synes, man så helt elegant ud, da man gav fødsel, og barnet vil nok tænke det samme, når ungen bliver ældre, selvom det bestemt var et magisk øjeblik.

Vi er faktisk slet ikke ude i noget af en direkte gengivelse af, hvad der skete, da barnet kom til.

En fødselsplakat viser de vigtigste informationer omkring barnet, da vedkommende blev født, senere fik navn og måske flere informationer om vægt og længde.

Den slags er Sohu-shop.dk rigtig gode til at lave, og hvis du følger vores linket herover, så kan du se, hvad der egentlig i praksis menes med sådan en fødselsplakat ved at se et eksempel med egne øjne.

Der er mange muligheder i at vælge detaljer til sådan en, så kan man give en i gave, der ikke findes to andre af.

For forældrene kan de kigge på plakaten hver gang og huske den lykkelige dato samt de vigtige informationer omkring, hvad tilstanden var med barnet på det tidspunkt.

Og når barnet bliver voksent, så har personen et kært minde, som vedkommende kan gemme.

More articles