En professionel gulvslibning kan gøre dit gulv så godt som nyt

25 november 2018
Astrid Pedersen

editorial

Et smukt og velholdt sæbebehandlet trægulv er noget af det smukkeste og mest charmerende, du kan have i dit hjem. Har du valgt at få sæbebehandlet dit trægulv, ved du også, hvor strålende et sådant fremstår – og hvor plejekrævende, det er. Den silkematte og nærmest lysende overflade kan kun holdes ved lige ved grundig gulvvask, måske op til flere gange på ugentlig basis. Det er hårdt arbejde, men det hele værd. Det hvidlige skær fra et sæbebehandlet trægulv kan lyse en hel stue op, og passer perfekt til en indretnings stil med skandinavisk design og rene linjer.

Vedligeholdelse af et sæbebehandlet trægulv – et kapitel for sig

Når et trægulv behandles med sæbe efter endt gulvafslibning, vil det opnå den magiske hvide tone ved en naturligt blegende eller lysnende proces. Samtidig vil sæben gå ind og danne et beskyttende lag i træværkets overflade. Og det er dette lag, som skal vedligeholdes ved hyppig – og ikke mindst grundig – gulvvask med særlig sæbe. Dette kan naturligvis virke meget opslidende, men er bydende nødvendigt, hvis du ønsker, at trægulvet skal bevare sin charme og elegance.

Skipper du gulvvasken, vil den beskyttende hinde blive slidt bort, og trægulvet vil begynde at udvise umiskendelige tegn på slitage. Dette er typisk i form af grimme, grålige slidspor, som består af nedtrådt støv, som indlejrer sig i træværkets nu blottede og sårbare overflade. Disse slidspor manifesterer sig som en mat, grålig film, som især fremkommer de steder, hvor gulvet hyppigst bliver brug (for eksempel rundt om spisebordet eller foran døre).

Når først du opdager slidspor i dit gulv, er det for sent at prøve at redde det ved hjælp af gulvvask. Du bliver nødt til at få foretaget en gulvslibning.

Professionel gulvslibning giver det smukkeste resultat

Til dette formål kan du altid kontakte en erfaren og faglært håndværker for et godt tilbud på en billig gulvslibning. Læs mere på https://gkservice.dk/ 

Flere Nyheder