Er den helt gal med din altandør?

12 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

Måske bruger du ikke din altandør så meget, eller også er det mere i sæsoner, at du bruger den; eller også er du ikke så god til at se efter, hvordan den egentlig har det, når du bruger den.

Den kan jo ikke kommunikere med dig direkte, så det er din opgave eller de andre, der bor hjemme hos dig eller besøger dig, at den her altandør ikke langsomt bliver virkelig dårlig at bruge.

Det har sådan set ikke noget at gøre med, hvad det er for noget materiale, som den er lavet af, for der er jo ikke noget, som der holder for evigt, selvom der da er nogle materialer, som der kan holde sig længere end andre.

Men det drejer sig så sandelig også om, hvordan du søger for at vedligeholde dem, om det er stål, beton eller træ, og de kræver deres egne måde at vedligeholde på.

Er den helt gal, så er der ikke andet for en at købe en ny fra Klarfönster.

Altandörr

Tiden er ved at komme for din altandør

Du sidder måske en relativt kølig dag derhjemme og mærker, at det trækker ind med en vind, men du kan ikke regne ud, hvor den kommer fra, for vinduerne er alle lukkede, og det samme er hoveddøren.

Så går der ikke længe, før du sporer den vind til at komme fra din altandør, og den er faktisk helt galt her, for der er sprækker i døren!

Det kan godt være, de sprækker er kommet for nyligt, men det er resultatet af misligholdelse, fordi du ikke bemærkede, da malingen begyndte at famle, eller da hængslerne begyndte at pibe og ej heller, da døren begyndte at hænge lidt.

Havde du bare gjort noget i god tid, men det ser ud som om, at en større reparation vil blive dyrere, end at du køber en ny fra det sted, vi anbefalede tidligere.

Flere Nyheder