Excel kurser – også for øvede brugere

02 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Betragter du dig selv som værende dreven bruger af Microsoft Excel – måske endda Microsoft Excel ekspert gennem mange år? Så bør du alligevel overveje om ikke det var på tide at friske dit kendskab til det mangefacetterede program op med et Microsoft Excel kursus.

Hvorfor skal jeg tage et Microsoft Excel kursus?

Måske mener du ikke at du behøver et kursus i Microsoft Excel. Du har jo brugt Microsoft Excel i mange år, og kender helt sikkert til alle de nyttige tricks den smarte applikation indeholder. Men når man tænker på hvor meget Microsoft Excel har udviklet sig gennem årene, og hvordan applikationer er gået fra at være et regneark til den dag i dag at udgøre en fuld arbejdsplatform med helt utroligt mange muligheder for integration, er det meget tænkeligt at der er rigtig meget du ikke ved om Microsoft Excel.

Det er også højst sandsynligt at du vil kunne få utroligt meget ud af et spændende og lærerigt kursus i Microsoft Excel, især hvis du på forhånd er i besiddelse af en vis grundviden om programmet. Så vil du nemlig have de stærkeste forudsætninger for at kunne udvikle nye skræddersyede work flows som kan gøre dit daglige arbejde både nemmere og mere interessant. Med den rette inspiration vil du således kunne udvide dit kendskab til Microsoft Excel. Og derfor bør du tage et kig på de forskellige Microsoft Excel kurser hos 4D.

Hvilke avancerede Microsoft Excel kurser finder jeg hos 4D?

Foruden de grundlæggende og generelt introducerende Microsoft Excel kurser Excel Grundlæggende, Excel Udvidet og Excel Avanceret finder du hos 4D en lang række spændende kurser som er mere specifikke i deres opbygning – for eksempel Excel VBA Programmering Avanceret, Dashboards i Excel, Diagrammer i Excel og Pivottabeller i Excel. Se dem alle og find dit rette Microsoft Excel kursus på https://www.4d.dk/kurser/office/excel 

More articles