Få badekarret til at stå som nyt med en remaljering

19 August 2020
Astrid Pedersen

Et badekar i eget badeværelse kan være en rigtig stor fordel hvis du elsker wellness. Med dit eget badekar slipper du nemlig for at betale i dyre domme hos diverse spa klinikker og en ekstravagant luksus oplevelse. Den kan du nemlig snildt få hjemme i dit eget badeværelse – meget billigere, og inden for hjemmets fire trygge vægge.

Et badekar fyldt med varmt vand, blødgørende salte, duftende olier og helsebringende urter, eventuelt pyntet op med levende lys på karrets kant, kan uden problemer gøre det ud for en luksus spa oplevelse. Du kan oven i købet selv bestemme hvilken musik der skal være på anlægget, og hvor længe dit karbad skal vare. Og når du til sidst er ganske blød og varm i hele kroppen er det bare at trille ind i seng – ikke noget med først at skulle i tøjet og ud i bilen eller i den offentlige transport for at komme hjem!

 

Få sat dit badekar i stand med en reemaljering

Der er således udelukkende gode ting ved at være i besiddelse af et rummeligt badekar. Men alt dette gælder naturligvis kun al den stund dit badekar er til at bade i. Og det er ikke tilfældet hvis karret er slidt og uhumsk.

Når et badekar bliver slidt i emaljen vil det hurtigt komme til at fremstå direkte uindbydende og uappetitligt. Kalk og okker fra vandet vil aflejre sig i den slidte emalje og her danne grobund for bakterier, svamp og andre potentielt sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

Derfor bør du, såfremt du ønsker at bruge dit badekar som ramme om din hjemmespa, få foretaget det der kaldes en reemaljering. Et firma som for eksempel Ny Emalje, som har specialiseret sig inden for renovering af badekar, vil på få timer kunne rense dit badekar op og forsyne det med en ny og stærk emalje som kan holde i mange år. Læs mere på ny-emalje.dk

More articles