Få behandling mod snorken hos din tandlæge

16 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Mange mennesker snorker – og dette problem bliver ikke bedre med alderen. Selv om du måske aldrig har snorket i din ungdom kan du godt risikere at gå hen og udvikle dette problem når du bliver ældre. Og der er god grund til at være opmærksom på denne udvikling, da den kan føre til søvnapnø.

Hvorfor skal jeg investere i en snorkeskinne?

Måske synes du at det virker lige voldsomt nok at bruge penge på en snorkeskinne. Mange tror fejlagtigt at snorkeplastre og lignende remedier, som kan købes på apoteket eller hos materialisten, kan holde snorken på afstand. Dette er dog temmelig langt fra sandheden.

Det er de færreste snorkemidler, som fås i håndkøb, der virker efter hensigten. I bedste fald kan de virke på en mild snorken. Men i tilfælde af svær snorken, som er i færd med at udvikle sig til søvnapnø, har de ingen som helst effekt overhovedet. Og derfor giver de i værste fald en falsk tryghed.

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

En professionel snorkeskinne, som du får udfærdiget hos din tandlæge, kan der imod forebygge søvnapnø. Samtidig sikrer den formstøbte snorkeskinne, som er særligt fremstillet til netop din mund, at du får luft – og dermed ilt – nok i løbet af natten.

Dette giver en langt bedre søvn kvalitet og mere energi i løbet af dagen. Du vil kunne mærke en forbedring af din livskvalitet, og din partner vil helt sikkert takke dig for at have valgt denne løsning.

Lad din tandlæge i Søborg hjælpe med en snorkeskinne

Hvis du er interesseret i at få fremstillet en snorkeskinne kan du få hjælp hertil hos din lokale tandlæge. Er du bosat i Søborg, Gladsaxe, Herlev eller omegn hedder din tandlæge Tandlægerne Søborg.

Hos Tandlægerne Søborg kan du få taget mål til din snorkeskinne, og få denne fremstillet professionelt. Du kan læse mere, og bestille tid til konsultation vedrørende snorkeskinne, på hjemmesiden tandlaegernesoeborg.dk.

Flere Nyheder