Få bistand i forbindelse med boligkøbet – kontakt en boligadvokat

26 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når du leder efter ny bolig, og således måske har brugt flere måneder på at gå til fremvisninger og åbent hus arrangementer, kan du muligvis handle overilet, når ønskeboligen pludselig præsenterer sig. Men her bør du træde et skridt tilbage, og tage kontakt til en boligadvokat inden du underskriver noget som helst.

Hvem kan have glæde af hjælp fra en boligadvokat?

Alle, som står for at skulle underskrive købskontrakten på et hus eller på en lejlighed, bør sikre sig, at denne er forsynet med et såkaldt advokat forbehold. Med et advokat forbehold i en underskrevet købsaftale er boligen reserveret til køber i fjorten dage, mens en boligadvokat læser al dokumentation vedrørende såvel boligen som selve handelen igennem.

Inden for dette tidsvindue kan køber vælge at springe fra handelen uden at det kommer til at koste ham eller hende en øre. Og advokaten vil kunne oplyse køber om eventuelle forhold vedrørende boligen eller handelen, som kan påvirke beslutningen om købet af boligen.

Derfor bør du altid alliere dig med en dygtig boligadvokat, hvis du går i tanker om at købe nyt hus eller ny lejlighed. En ejendomsmægler vil typisk forsvare sælger i denne situation, og ikke være forpligtet til at oplyse dig om diverse sagforhold, som kunne have indflydelse på handelen. Din boligadvokat fungerer som din modpart til ejendomsmægleren.

Med en dygtig boligadvokat ved din side er du sikker på, at du træffer din beslutning om et køb på et oplyst grundlag. Og du undgår grimme overraskelser, som kan have indflydelse på din fremtidige økonomi, for eksempel tvivlsomme lån i lejlighedens ejer forening, eller lokale planer, som kan påvirke boligens værdi.

Find din boligadvokat online – billigt og nemt

Du behøver ikke at bruge megen tid på at opsøge hjælp fra en boligadvokat. Hos eboligadvokat.dk kan du, nemt og hurtigt, skabe kontakt til en dygtig og erfaren boligadvokat. Læs mere om, hvad din boligadvokat kan gøre for dig, op https://eboligadvokat.dk/ 

More articles