Få det flotteste trægulv med en grundig og effektiv gulvafslibning

17 April 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Et gammelt og slidt trægulv kan blive flot igen med den rette behandling. Er du således i besiddelse af en bolig, hvis gulve er beklædt med massivt træværk, bør du ikke fortvivle blot fordi dette er lidt trist og mat i overfladen. Er gulvet ellers intakt, og er træværket sundt og uden graverende skader, vil du med stor sandsynlighed kunne få et rigtig flot trægulv ud af det.

I langt de fleste tilfælde kræves der ikke andet end en skånsom, men dog effektiv, gulvafslibning og en efterfølgende behandling. Denne efterbehandling kan for eksempel være med sæbe, lak, olie eller maling alt efter dit temperament og dine ønsker til gulvets udseende. Og i denne sammenhæng er der mange overvejelser du bør gøre dig.

Vælg den rette efterbehandling, når du får foretaget en gulvafslibning

Det at vælge efterbehandling af et gulv beror på andet og mere end blot et ønske om et bestemt udtryk. Når du skal vælge efterbehandling af dit nyslebne trægulv, er det samtidig vigtigt at tage hensyn til gulvet type og dets generelle beskaffenhed. Du skal også afgøre hvor mange timer du har tænkt dig at lægge i gulvets pleje og vedligeholdelse. Og til dette formål er det godt at have en erfaren og professionel rådgiver ved hånden.

En sådan finder du i en faglært gulvmand. Vælger du at overlade opgaven med afslibning af dit gamle trægulv til en dygtig og professionel håndværker, er du ikke alene garanteret en kompetent håndtering af dit trægulv og et smukt resultat. Du kan også roligt regne med, at gulvmanden på baggrund af sin ekspert viden vil kunne rådgive og vejlede dig angående såvel efterbehandling som fremtidig pleje og vedligeholdelse af dit trægulv – selvfølgelig med udgangspunkt i dine ønsker.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling, på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hobro/ 

 

More articles