Få det gulv du drømmer om med en gulvafslibning

16 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du køber bolig, vil du sandsynligvis være interesseret i at slette så mange af sporene efter den forrige beboer som overhovedet muligt. Dette er et af de første skridt på vejen til at gøre et hus eller en lejlighed til et hjem. Da renovering udføres bedst i en tom bolig, er det en rigtig god idé at få overstået diverse opgaver forud for indflytning.

Derfor bør du sætte mindst et par uger af til projektet, afhængig af hvor omfattende din istandsættelse skal være, de fleste nybagte bolig ejere foretrækker en gennemgribende og dybdegående rengøring af køkken og bad inklusive affedtning, samt maling af vægge, lofter og indvendigt træværk. Og er huset eller lejligheden forsynet med et trægulv, vil dette med meget stor sandsynlighed også trænge til en kærlig hånd.

Afslibning af gulve – en opgave for de professionelle

Er trægulvet intakt – det vil sige uden graverende skader eller niveau forskelle – og er træværket gennemgående sundt, vil gulvet have en god chance for at kunne blive rigtig flot med en gulvafslibning. Langt de fleste trægulve tåler en gulvafslibning rigtig fint, idet en gulvafslibning i modsætning til en gulvafhøvling er en meget skånsom procedure.

Du bør dog altid overlade opgaven med vurdering af dit trægulv til en faglært og erfaren gulvmand. En håndværker med speciale inden for træværk og behandling af samme vil hurtigt kunne bedømme om dit trægulv egner sig til en gulvafslibning, og hvor meget der i givet fald skal slibes af for at opnå en smuk og ensartet overflade. Og så vil en dygtig gulvmand kunne hjælpe dig med at finde frem til den mest hensigtsmæssige løsning når det gælder efterbehandling.

Hvor finer jeg en gulvmand nær mig?

Hos Gulvkanonen kan du altid få et tilbud på gulvafslibning ved en gulvsliber i nærheden af din nye bopæl – læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-herning/ 

More articles