Få et flottere trægulv med en gulvafslibning i Greve

12 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at få lagt et helt nyt gulv i stedet for det gamle, grålige og tørre trægulv, som så langt fra er hverken en pryd eller et aktiv for dit hjem? Så bør du træde et skridt tilbage og tænke dig om en ekstra gang. Det er nemlig langt fra sikkert, at du behøver at gå til så drastiske yderligheder. Et trægulv kan sagtens være sundt og solidt, selv om det udviser overfladiske tegn på slitage. Som oftest er disse tegn nemlig blot overfladiske, hvilket vil siges, at de nemt kan fjernes. Og det behøver ikke at koste andet end en billig gulvafslibning.

Hvorfor skal mit gulv have en gulvafslibning?

Hvis du aldrig har prøvet at lade dit trægulv afslibe før, vil du blive overrasket over, hvor stor en forskel en grundig gulvafslibning kan gøre. Måske er du slet ikke klar over, hvor flot dit gulv er inden under den grålige film af nedtrådt støv – og måske har du aldrig set det uden de skæmmende rødvins- og kaffe pletter, de mange ridser fra sko og møbler, eller de grimme plamager fra solfalming. Sandsynligheden for, at der under denne grimme overflade gemmer sig et strålende og lækkert trægulv, er overvejende – især hvis træværket ellers er sundt og gulvet helt intakt.

Det færdige resultat vil, såfremt du benytter dig af en erfaren og dygtig gulvmand, være et ensartet og strålende trægulv, som måske oven i købet er flere toner lysere end før. Og med den rette efterbehandling kan du faktisk få lige nøjagtig det gulv, du ønsker dig. Din gulvmand kan være dig behjælpelig med valg af efterbehandling, så dit nyslebne trægulv kommer til at matche dine krav til udseende og dine ønsker til tidsforbrug i forbindelse med vedligeholdelse.

Du kan læse mere om gulvafslibning og den tilhørende efterbehandling på gkservice.dk

More articles