Få fleksibel ejendomsservice ved at hyre hjælp udefra

04 October 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Ejendomsservice er en vigtig del af at holde en ejendom pæn og rydelig. Men hvis jeres forening ikke har opgaver nok til en fuldtidsstilling, kan det blive svært for jer at finde en vicevært. Derfor kan det være en god ide, at I hyrer ejendomsservice udefra. Det er en fleksibel løsning, hvor I ikke er afhængige af en person, men hvor det er et firma, der står bag, der kan sende de relevante personer ud. I er derfor også sikre på, at der er dækning i forbindelse med sygdom og ferie. 

Leder I efter ejendomsservice i Horsens eller omegn, kan I for eksempel se nærmere på Aamand Rengøring. De har stor erfaring på området kan hjælpe jer med en række forskellige opgaver. Det er for eksempel vask af trapper, renholdelse af udearealer, fjernelse af sne, syn i forbindelse med indflytning og udflytning, affaldshåndtering, trappevask og rengøring af vaskerier.  

ejendomsservice

Gør jer klart, hvilke opgaver I har brug for at få løst

Inden I hyrer ejendomsservice, er det selvfølgelig en god ide, at I gør det klart for jer selv, hvilke opgaver I har brug for at få løst. Det både de opgaver, som I har brug for at få løst på en daglig eller ugentlig basis, og de opgaver, som I har brug for at få løst på en månedlig eller måske endda kun årlig basis. Dermed er I sikker på, at I kan få fortalt ejendomsservicefirmaet om alle opgaverne. I vil dog typisk også altid kunne tilføje yderligere opgaver, hvis der skulle dukke nye op, eller I kommer i tanke om andre. 

Vil I have en fleksibel løsning, vil det derfor klart være det smarteste for jer, at I hyrer et firma ind, der kan hjælpe jer. På den måde gør I det langt nemmere og mere fleksibelt for jer selv i boligforeningen. 

More articles