Få gode hvidevarer med en Skousen rabatkode

06 October 2018
Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du set de mange TV-reklamer fra hvidevarefirmaet Skousen, der for tiden kører på TV, hvor man ser en fortællerperson berette om sortimentet i butikkerne og gode tilbud i en jovial tone, mens han har skrevet “direktør” på trøjen på en hurtig facon?

Den reklame-strategi kan være led i en kommunikativ metode til at fortælle forbrugerne, at her har du at gøre med et firma, der ikke orienterer sig i de højere luftlag og føler sig bedre end kunderne. De skal gerne være i øjenhøjde med den enkelte forbruger.

Det giver faktisk god mening, da Skousen netop startede i øjenhøjde for over 50 år siden, hvor stifteren af firmaet, der netop hed Skousen, lavede dørsalg med gode hvidevarer.

Her så lang tid siden efter stiftelserne må man sige, at firmaet har vokset sig gigantisk, hvor kæden har over 300 medarbejdere fordelt på landsplan i en af deres mere end 75 detailbutikker, der fører hvidevarer som vaskemaskiner, køleskabe og meget mere.

Men selvom foretagende foregår på et fornuftigt plan, hvor alle kan være med, så skal butikken jo stadig tjene på deres varer, så selvom man må sige, at priserne på de forskellige hvidevarer hos Skousen er til at have med at gøre, så kan det stadig løbe op i mange tusinde kroner for forbrugeren – specielt hvis man gerne vil have købt flere hvidevarer i samme anledning såsom ved indflytning et nyt sted.

Dog skal man ikke fortvivle over, hvad man så gør, for løsningen kan hedde en Skousen rabatkode.

Den slags rabatkoder finder du bedst og mest fordelagtigt på Rabatkodeautomaten.dk, der netop sørger for altid at holde dig opdateret på, hvilke rabatkoder til Skousen der findes for tiden, så du kun skal besøge ét sted for at få de mest egnede rabatkoder.

Det sker endda også, at Rabatkodeautomaten.dk indgår samarbejde over forskellige perioder med diverse firmaer, så deres tilbud kun kan tilgås via Rabatkodeautomaten. Dette kan også ske med Skousen! 

More articles