Få has på det slidte trægulv med en grundig gulvafslibning i Kolding

03 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Et smukt og velholdt trægulv er ikke alene en pryd for enhver bolig – det kan også vise sig at være et aktiv, det vil sige, repræsentere en vis økonomisk værdi. Trægulve er ikke længere standard i danske huse og lejligheder – nyopførte boliger forsynes sjældent med trægulve, da træ er et kostbart materiale, og billigere alternativer ofte foretrækkes. Her kan være tale om linoleum, klik parket (som måske nok ligner træ, men slet ikke føles på samme måde) eller epoxy, beton eller cement (som er særdeles rengøringsvenlige og slidstærke materialer).

Mange boligejere vælger samtidig at skifte deres gamle, slidte trægulve ud med gulvbelægning af andre materialer, når slitagen bliver så udtalt, at gulvet ikke står til at redde. Således bliver der længere og længere imellem huse og lejligheder på det danske boligmarked, som er udstyret med intakte og sunde trægulve. Og derfor er det vigtigt, at du værner om dit trægulv, selv om det måske fremstår trist og mat i overfladen. Så længe trægulvet er sundt og intakt, kan det nemlig gøre en stor forskel i forhold til den forventede indtjening på dit hus eller din lejlighed.

Gør din bolig mere attraktiv med en grundig og professionel gulvafslibning

Potentielle købere, som får fremvist din bolig, vil nemlig ikke umiddelbart kunne se, om de grimme skønhedspletter er tegn på alvorlige skader eller usundt træværk. Derfor handler det om at få dit gamle trægulv til at fremstå fra sin absolut mest charmerende side forud for en fremvisning eller et åbent hus arrangement. Og det kan lade sig gøre med en professionel gulvafslibning og en tilhørende plejende og beskyttende efterbehandling.

Du kan med fordel kontakte dit lokale gulvafslibning firma og få en vurdering af dit trægulvs behov, samt et tilbud på en gulvafslibning på baggrund heraf. Du kan finde dygtige og kompetente håndværkere med speciale inden for gulvafslibning på gkservice.dk

More articles