Få hjælp til at komme uretmæssig parkering til livs med et professionelt parkeringsfirma

04 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Private parkeringspladser som en del af boligforeningens ejendom er en særlig luksus for beboerne. Det er de færreste beboere i etageejendomme, som har mulighed for at parkere tæt på boligen – især ikke hvis man bor tæt på byen eller måske midt i den. Er din boligforening begavet med private parkeringspladser til glæde for beboerne, oplever du sikkert ofte, at der holder biler på parkeringspladserne, som ikke har noget at gøre der.

Da mange byer i Danmark har indført betalingszoner, således at man ikke kan parkere gratis på gade og vej, kan det da også være fristende at nuppe en privat parkeringsplads. Men her bør du sætte foden ned. Det kan ikke være rigtigt, at beboerne, som bør have førsteret til at parkere på foreningens parkeringspladser, skal være hensat til gadeparkering. Og derfor bør du overveje at få fat på et parkeringsfirma, som kan tilbyde parkeringsservice – for eksempel i form af parkeringsvagter og afspærring.

Hvilket parkeringsfirma skal jeg vælge?

Der er mange parkeringsfirmaer at vælge imellem på markedet – og derfor bør du se dig godt for. Du skal selvfølgelig vælge et parkeringsfirma, som tilgodeser dine behov som kunde, og som giver dig den mest fleksibel og brugervenlige parkeringsløsning. Et sådant parkeringsfirma finder du i UnoPark.

Hos UnoPark får du – foruden en personligt tilknyttet konsulent som hjælper dig med at finde den helt rigtige parkeringsløsning – adgang til et smart digitalt system, som gør det muligt for dig selv at tilgå din parkeringsløsning via en app. På den måde kan du nemt udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser ved hjælp af din tablet eller smartphone – dette gælder såvel gæsteparkeringstilladelser som permanente parkeringstilladelser. Og så får du den bedste og mest grundige administration af dine parkeringspladser oven i.

Du kan læse mere om UnoPark og kontakte virksomheden for en personlig samtale omkring en mulig parkeringsløsning via hjemmesiden https://unopark.dk/.

More articles