Få lidt mere ud af det med fragt til Ukraine

12 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis vi nu siger, at du altid fysisk skal transportere ting til Ukraine som en del af din profession, hvilket kunne være i form af at køre i lastbil, synes du så, det er noget, der er ophidsende spændende hver gang?

Det er det nok næppe, fordi det bliver rutine, og man ikke ser andet end landeveje, færger, broer og stoppesteder samt spiser mad fra tankstationer.

Det må være sådan, det er, når man er turnerende rockstjerne, at man rent faktisk ikke ser andet end hotelværelser udover spillestederne. Så eksotisk er det heller ikke, selvom jobtitlen da er mere lokkende.

Ens nærmeste synes, det er sejt at høre, at du rejser til det tidligere Sovjet, og med spænding om vilde i historier i øjnene lytter de interesseret til, hvad du skal øse ud af at have oplevet på vejen.

Men du oplever egentlig ikke så meget nyt eller spændende. Det er bare et arbejde, og du savner det interessante ved det.

Gør turen til Ukraine interessant igen

Det er klart, at det jo er et job, og du er god til det, men du kan skam få indført noget interessant og opkvikkende ud af turen, selv efter du har gentaget den mange gange frem og tilbage.

Det kræver ikke store kunstarter, men blot små justeringer eller tilføjelser, som kan give dig et helt nyt syn på at gøre det.

Dette skal dog på ingen måde komme på tværs af dit arbejde.

Men et eksempel kan være, at du har vænnet dig til den rute, du kører på. Men måske findes der en anden, der er mindst lige så hurtig, og så kommer du også til at se noget nyt på vejen.

En anden ting kunne være at tage en kollega eller en ven med, hvis du må det, så I udover at kunne underholde hinanden også kan tegne og fortælle om det, I ser, så I får nogle fælles oplevelser ud af det.

More articles