Find de bedste Microsoft Power BI kurser i København

25 november 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du til daglig arbejder med rapportering og analyse inden for Business Intelligence, og til det formål anvender Microsoft Power BI, kan der være en vis idé i at bede din arbejdsgiver investere i et Power BI kursus. Med et kursus i Power BI kan du nemlig blive endnu mere effektiv inden for dit felt.

Hvor finder jeg skarpe Microsoft Power BI i København?

Er du på udkig efter et kursus i Power BI som kan styrke dine kompetencer inden for anvendelse af denne applikation – og skal det helst foregå i København? Så kan du med fordel tage kontakt til 4D.

4D er en dansk kursus udbyder som igennem mange år har udbudt især IT relaterede kurser til det danske erhvervsliv. Hos 4D undervises der i diverse Microsoft Office applikationer, lige som der afholdes workshops og seminarer, tilrettelagt af dygtige og erfarne undervisere.

Du vil altid kunne finde et Power BI kursus som modsvarer dine behov hos 4D, som er blandt de mest velrenommerede udbydere i netop denne type kurser. Er du på bar bund i forhold til hvilket af de gode kurser i Microsoft Power BI du skal vælge kan du altid rådføre dig med undervisere og instruktører.

Du kan for eksempel lægge ud med deltagelse i det gratis seminar Analyse og rapportering med Power BI. På dette kursus får du et grundlæggende overblik over de mange anvendelses muligheder som Power BI tilbyder. På den måde vil du kunne se hvorledes værktøjet kan bruges, og hvordan det kan skabe værdi i netop din virksomhed i form af effektiv forretnings analyse og rapportering.

På det gratis seminar kan du benytte lejligheden til at undersøge mulighederne for yderligere kvalificerende kurser i Microsoft Power BI – for eksempel Datamodellering med Power BI, Design af rapporter med Power BI, Analyser og visualiser data med Power BI, eller måske en særligt tilrettelagt workshop som er skræddersyet til dine og til virksomhedens behov. Læs mere på 4d.dk.

Flere Nyheder