Find de bedste og billigste biler online

15 September 2019
Astrid Pedersen

editorial

I dag bliver der solgt nye biler som aldrig før – og nutidens biler holder generelt en langt højere standard end før i tiden. Dette betyder, at biler, som for fem år siden blev solgt som nye, stadig er i relativt fin stand, forudsat at der er blevet passet godt på dem. Og derfor bugner brugtvogns markedet af brugte biler, som ikke fejler noget som helst, og som koster en brøkdel af hvad de kostede da de var fabriksnye.

Hvorfor skal jeg vælge en brugt bil frem for en ny?

Nye biler taber nemlig lynhurtigt størstedelen af deres nyværdi. Dette skyldes, at fabriksnye biler pålægges meget høje skatter og afgifter, som puster nyprisen kunstigt op. De færreste har råd til at købe en helt ny bil kontant, og må derfor gældsætte sig.

Det kan du undgå, hvis du kan leve med, at din nye, brugte bil har 3 – 5 år og et antal kilometer på bagen. Der er med stor sandsynlighed mange flere år – og kilometer tilbage i bilen, hvis den er blevet behandlet korrekt, og du opretholder de gode takter med den. Og så får du den til langt under nypris, hvilket kan betyde, at du ikke behøver at sætte dig dybt i gæld for et transportmiddels skyld.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en brugt bil?

Når du bevæger dig ud på brugtvogns markedet, bør du altid sørge for, at du kun handler med autoriserede forhandlere. På den måde undgår du at købe katten i sækken – og du kan være nærmest 100% sikker på, at prisen på bilen står mål med kvaliteten.

Hvis du ikke magter at rakke rundt mellem forskellige brugtvogns forhandlere i dit område, eller gennemtrawle deres websites for annoncer, kan du finde samtlige annoncer for brugte biler hos landets mest velrenommerede forhandlere på biltorvet.dk

More articles