Find den bedste creme mod eksem

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Plages du ofte af rødt udslet ledsaget af kløe og sviden i huden? Så lider du sandsynligvis af eksem.

Hvad er eksem?

Eksem, også kaldet atopisk dermatitis, er en fælles betegnelse for en række tilstande som udmønter sig i tør og kløende hud. Det kan for eksempel være astma eksem, børne eksem eller Prurigo Besnier. Der er tale om en kronisk sygdom med rødme, kløe og fortykkelse af huden der hvor eksemen opstår. Mennesker med eksempelvis astma eller pollen allergi rammes hyppigere af eksem. Og børn er særligt udsatte idet deres immun forsvar endnu ikke er færdigt udviklet.

Eksem kan udtrykke sig forskelligt både hvad angår udseende og sværheds grad. Spædbørn vil hyppigst udvikle eksem i ansigtet og på strækkesider af arme og ben. Større børn får typisk eksem i bøjefurerne omkring knæhaser, albuer, ankler og håndled hvor voksne som oftest vil få eksem på halsen eller i ansigtet. Og nogle mennesker angribes hårdere og i længere perioder end andre.

Hvordan behandler jeg eksem?

Under alle omstændigheder er eksem rigtig irriterende. Er du hårdt angrebet af eksem kan det virke nærmest invaliderende. Derfor er det en god idé altid at have remedier på lager som kan dulme symptomerne, mindske ubehaget og forkorte længden af den periode hvor eksemet optræder.

Mange videnskabelige undersøgelser peger på at vitamin B12 har en positiv effekt på astmaeksem. Hudpleje og fugtigheds creme indeholdende vitamin B12 kan således anbefales til daglig anvendelse hvis du eller dit barn lider af en af oven for nævnte former for eksem.

Hvis du leder efter en god og effektiv creme mod astmaeksem kan du finde den hos Vitacreme B12. Vitacreme B12 har igennem mange år perfektioneret opskriften på en effektiv hudpleje creme som virker imod alle former for eksem. Cremen er uden parabener og andre hormon forstyrrende tilsætnings stoffer. Find den online på vitacreme.dk

Flere Nyheder