Find din lokale maler i København, når boligen skal friskes op

22 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du den glade ejer af en bolig i landets hovedstad? Så bør du passe godt på den – for huse og lejligheder i København har det med at stige i værdi, såfremt de er velholdte og pæne udvendig såvel som indvendigt. Derfor bør du med jævne mellemrum sørge for at boligen bliver frisket op, så den holder sin finde stand – også for din egen skyld.

Glæden ved et lækkert hus eller en herskabelig lejlighed i byen bliver nemlig absolut ikke mindre af at væggene fremstår smukke og ensartede, og at det indvendige træværk – paneler, dørkarme, vinduesrammer med videre – er flotte og skinnende at se på. Desværre sker der som oftest det i tæt bebyggede og meget trafikerede områder, at malingen på væggene og i loftet bliver misfarvet af luft forurening.

Diverse partikler fra tobaksrøg og mados bidrager også til denne misfarvning, lige som solens blegende stråler kan fremkalde gulning af hvid maling og falming af farvet, der hvor lys indfaldet er allermest kraftigt. Dette vil du tydeligt kunne se, hvis du fjerner billeder, plakater eller hylder, som har hængt på væggen siden denne seneste blev sat i stand. Inden under vil malingen nemlig stadig være intakt. Og så ved du, at det er på tiden med en renovering.

Få hjælp fra din maler i København, når boligen skal males

Selv om der måske ikke er tale om det helt store istandsættelses projekt, er det alligevel en god idé at få hjælp fra professionelt hold, hvis altså malerarbejdet skal give et flot og holdbart resultat. Her kan du med fordel kontakte dit lokale malerfirma og få et gratis og uforpligtende tilbud på maling af lofter, vægge og indvendigt træværk i dit hus eller i din lejlighed i København.

Du kan finde din lokale maler online på hjemmesiden Malerkanonen.dk

More articles