Find din nye bil blandt de mange brugte biler online

21 september 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når familien vokser ud af den gamle bil, eller denne er blevet så slidt, at den trænger til en udskiftning, kan jagten gå ind på en nyere, større, eller måske mere brændstof økonomisk model. Dette kan godt være en langvarig proces – at købe ny bil er ikke forbundet med nogen lille og ubetydelig økonomisk udskrivning, og derfor kan det godt betale sig at gøre sin research grundigt og tænke sig godt om.

Hvad er det, du ønsker dig en ny bil skal kunne? Skal den først og fremmest være mere rummelig? Skal den have bedre køre egenskaber, måske endda firhjulstræk – eller lægger du større vægt på sikkerheden og trygheden på vejen? Måske har du allerede et par mærker eller modeller i kikkerten, som du foretrækker. Og måske er du allerede gået i gang med at undersøge muligheden for finansiering af den nye bil.

Køb brugt, og spar penge på dit bilkøb

Her bør du muligvis stoppe op og tænke dig om en ekstra gang. Det er værd at overveje, om du har lyst til at gældsætte dig for en bil, som familien måske kun har brug for i et begrænset antal år, og som samtidig vil miste størstedelen af sin værdi inden for kort tid.

I stedet bør du kigge i retning af det store marked for brugte biler i Danmark. Her kan du være heldig at finde en bil, der modsvarer dine og din families krav og ønsker, til en brøkdel af nyprisen – og med kilometer tilbage på tælleren. En sådan brugt bil af nyere dato vil kunne tjene som transportmiddel for dig og for din familie i mange år – nye biler af i dag er generelt bygget til at kunne holde længere, hvilket helt naturligt smitter af på brugtvogns markedet.

Du kan finde din nye, brugte bil på biltorvet.dk

Flere Nyheder