Find din nye parfume og bestil den online

21 November 2019
Astrid Pedersen

editorial

De fleste kvinder kerer sig om deres udseende. For mange handler det ikke blot om at fremstå velsoigneret – et komplet look handler om alt fra det gennemførte outfit med tøj, sko og accessories til den perfekte frisure og den omhyggeligt lagte makeup. Men hvad de færreste tænker ind i dette look, er duften.

Din personlige duft gør et mindst lige så stort indtryk på dine omgivelser som dit udseende. Du kender sikkert fornemmelsen af at vige tilbage for en ubehagelig lugt, en lidt for kraftig og dominerende parfume eller en duft, som på ingen måde passer til situationen. Har du én gang siddet i flyet med en person, som har båret en tung aften parfume, ved du, at der er situationer, hvor visse – eller alle – former for parfume bare ikke er passende. Og omvendt kan man føle sig tryllebundet af en duft, hvis denne er udvalgt og doseret med omhu.

Få den perfekte duft med den rette parfume

Det er således meget vigtigt, at du bruger tid på at vælge din nye parfume. En parfume er ikke som en synlig beklædnings genstand eller en accessory, som kan tages af og på. Din personlige duft vil udvikles i et samspil mellem parfumen og din krops naturlige kemiske sammensætning.

En parfume vil ikke dufte ens på to forskellige individer, og derfor kan du ikke bare uden videre antage, at den parfume, som får din veninde til at dufte af roser og lavendler, vil gøre det samme for dig. For at skabe det magiske duftskær, som skal forføre og fortrylle dine omgivelser, skal du ud på en større research opgave.

Vælg din perfekte parfume – og køb den dernæst online

Du kan med fordel benytte dig af test parfumer i dit lokale parfumeri. Lad parfumen udvikle sig i et par timer, så du kan beslutte, om det er din nye duft. Når du har fundet din parfume, kan du bestille den online på sephora.dk

More articles