Find din nye tandlæge i Hammel

03 august 2020
Astrid Pedersen

Er du usikker på hvornår du sidst var til tandlægen? Så er det med stor sandsynlighed på tide at opsøge din nærmeste tandlæge klinik og booke tid til et eftersyn og en tandrensning.

Hvor ofte bør jeg besøge min tandlæge?

De fleste af os er fra barnsben blevet indpodet med dessiner om at besøge tandlægen mindst en gang om året. Faktisk anbefales det i mange tilfælde at man en gang hvert halve år sætter sig i tandlæge stolen og lader tandlægen eller tandplejeren tjekke tænder og tandkød.

Som ekstra bonus får man en grundig dybderens af såvel tænderne som at tandkøds lommerne. Denne behandling virker forebyggende idet den effektivt fjerner de belægninger som kan være medvirkende årsag til huller i tænderne eller dårligdomme så som parodontose. Du får flotte, skinnende tænder og frisk ånde – og sikkerhed for at tandlægen har styr på eventuelle tilløb til dårligdomme i din mund.

Hvad kan jeg vinde ved regelmæssige tandlæge besøg?

Ud over nyrensede tænder vil du ved et tandlæge besøg få et grundigt eftersyn af hele din mund. De fleste tandlæger benytter røntgen optagelser som en del af diagnostikken. Ved hjælp af røntgen billeder er det nemlig muligt at spore ansatser til eksempelvis parodontose eller karies (også kendt som huller i tænderne) som gemmer sig under tandkødets rand eller mellem tænderne.

Dermed kan tandlægen iværksætte en hurtig indsats som kan spare dig for mange timer i tandlæge stolen i forbindelse med rodbehandling eller parodontose behandling. Og så kan du bevare dit naturlige tandsæt pænt og intakt hele livet igennem.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Hammel?

Leder du efter en dygtig og erfaren tandlæge i Hammel kan du med fordel opsøge den lille, hyggelige tandlæge klinik Tandlæge Inge Møller. Hos Tandlæge Inge Møller er du garanteret en professionel og personlig behandling, som tager udgangspunkt i dine tænder og individuelle problemstillinger. Læs mere på tandlægeingemøller.dk

Flere Nyheder