Find dit konferencecenter på det vestlige Fyn

12 March 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

En gang imellem er det vigtigt at samle op på virksomhedens medarbejdere og sikre at alle arbejder sig hen imod det samme mål. Dette kan du for eksempel gøre ved et kursus eller et seminar som samler medarbejderne og giver dem oplevelsen af fællesskab.

Hvor finder jeg et lækkert konferencecenter på Fyn?

Hvis du leder efter et sted hvor du kan afholde din næste konference eller dit kommende seminar kan du vælge HUSET i Middelfart hvis du ønsker et centralt beliggende kursus og konferencecenter. HUSET i Middelfart ligger nemlig særdeles centralt placeret tæt på Lillebæltsbroen og den fynske motorvej. Det er således nemt for dine kursus eller konference deltagere at komme til HUSET i Middelfart nærmest uanset hvorfra i landet de kommer.

HUSET i Middelfart tilbyder de bedste kursus og konference faciliteter i form af lokaler og auditorier i alle tænkelige størrelser. Samtlige møde og konference rum i HUSET i Middelfart er udrustet med state of the art AV udstyr – også til online video konference og hybrid møder.

Hele HUSET i Middelfart er dækket af lynhurtigt wifi, og du vil finde at hele lokaliteten er særligt indrettet med henblik på samarbejde, videndeling og networking. Foruden de lækre kursus og konference lokaler kan HUSET i Middelfart nemlig også tilbyde indlogering på centerets vel udstyrede business hotel som er indrettet med flotte, nyligt istandsatte værelser.

Forplejningen står HUSET i Middelfarts gourmet restaurant og café for. Du kan bestille såvel møde forplejning i form af kaffe, te, snacks og sandwiches som frokost, aftensmad, og morgenmad for dine overnattende deltagere. Med et kursus eller en konference afholdt i HUSET i Middelfarts lækre rammer gør du dette vent til noget helt særligt for gæster og deltagere.

Du kan læse mere om HUSET i Middelfart, og kontakte administrationen for booking af kursus og konference faciliteter eller værelser på business hotellet, via hjemmesiden huset-middelfart.dk.

More articles