Find inspiration til dit næste haveprojekt på internettet

27 December 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Som haveejer er man i den lykkelige situation, at det er nemt at finde inspiration til ens næste haveprojekt hvis man ikke allerede har hovedet fuld af ideer. Det kan også være at man har en ide, men gerne vil blive inspireret til hvordan den kan blive udført i praksis. 

Du kan f.eks. gå en tur rund i nabolaget og se om du kan finde inspiration der eller du kan gå på internettet på husblog.dk. Her er det muligt både at finde inspiration, men også viden omkring hvordan du bedst muligt kan gribe projektet an.

Også selvom man ikke har nogle planer om at lave noget nyt i haven, kan det være interessant og hyggeligt at se hvad andre har lavet af haveprojekter. Man skal bare være opmærksom på, at lige pludselig er man blevet inspireret og er i gang med selv at planlægge og udføre et nyt projekt. Stort som lille.

Brug vinteren til at planlægge

For mange haveejere er vinteren en kedelig periode for de kan ikke komme i haven, men det er en god tid til at lade sig inspirerer og planlægge næste sæsons haveprojekter.

Det er også en god tid til at få ordnet værktøj og bestilt nyt. Både haveværktøjet, men også frø og andet uundværlige ting til haven. Husk ikke at bestille mere end det du skal bruge, selvom det kan være svært at beherske sig, især hvis man har den overbevisning, at der altid er plads til en plante mere.

Nogle planter skal også plantes i god tid for at være klar til foråret. Chili er en af de planter der med fordel allerede kan sås om vinteren. Gerne før jul, men det kræver at man har plantelys. Årsagen til dette er at de er lang tid om at spire og vokse sig store.

 

More articles