Find sikre og praktiske redningsveste online

17 september 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du og din familie planer om at stå til søs næste sommer? Så er det nu båden skal klargøres. Har du valg at lægge båden på land for vinteren, og dermed skåne den for årstidens lave temperaturer og de til tider barske danske vejrlig har du nu en oplagt chance for at komme i bund med renoveringen.

Du vil i ro og mag kunne rense og vedligeholde bådens bund, lige som du kan få udført diverse småreparationer og udskiftninger af bådudstyr. Det er i denne forbindelse vigtigt at du holder dig alle aspekter af bådens udstyr og tilbehør for øje. Også når det kommer til sikkerheden om bord.

Hvordan sikrer jeg bedst min familie på sejlturen?

Hvis du vil være sikker på at alle ombord værende personer er behørigt sikret bør du sørge for at båden er udstyret med det rette antal redningsveste. I følge loven skal der på båden forefindes et antal redningsveste svarende til antallet af personer om bord – som minimum. Dine redningsveste skal også passe til de enkelte besætnings medlemmer. Det vil sige at din båd skal være forsynet med såvel store som små redningsveste hvis der både børn og voksne om bord.

Eventuelle kæledyr skal også udstyres med redningsveste som er særligt designet til formålet. Og du bør være særligt opmærksomme på om især de små medlemmer af din besætning stadig kan passe de redningsveste du købte til dem sidste år. I modsat fald skal du ud og have fat på nye redningsveste.

Hvor finder jeg de bedste redningsveste til lave priser?

I denne forbindelse kan du med fordel tjekke Bådbiksen. Bådbiksen kan præsentere et stort udvalg af moderne godkendte redningsveste fra producenter så som Viking, Marinepool og Crewsaver. Du kan se det store udvalg af redningsvest til børn, voksne og dyr på baadbiksen.dk

Flere Nyheder