Forskellige håndværkere du skal bruge til renoveringsprojektet

28 januar 2022
Steffen Petersen

editorial

Håndværkere er en vigtig del af ethvert renoveringsprojekt. De er nemlig med til at sikre, du kommer i mål med dit renoveringsprojekt og alting bliver gjort korrekt. Du får brug for forskellige håndværkere til at hjælpe med forskellige dele af projektet. Vi har skrevet om de håndværkere, du ikke kan være foruden i dette indlæg. Så læs med her, og bliv klogere på, hvem du skal kontakte.

 

entreprenør

 

Entreprenør

En entreprenør arbejder typisk indenfor bygge – og anlægsvirksomheder, og er uundværlige, når der skal bygges større ting. Det kan være udstykningen til et nyt hus, anlæggelse af en terrasse eller tilbygning af et eksisterende hus. De er typisk også mellemleddet mellem en bygherre og dig. Entreprenør sørger for, at alt forløber sig gnidningsfrit, og du ikke skal bekymre dig om eventuelle fejl. En entreprenør har mange kompetencer, og kan derfor hjælpe dig på flere områder. Du kan finde din entreprenør i Aabenraa eller en nærmere dig gennem Google eller din fortrukne søgemaskine.

 

Elektriker

En elektriker kan hjælpe med elektrisk arbejde, f.eks. installation af nye lysarmaturer eller ledninger. En elektriker kan hjælpe dig med at få installeret nye stikkontakter i hjemmet, udvælge belysning til visse rum og montere diverse elektriske apparater, såsom et køleskab, vaskemaskine etc. En elektriker har stor forstand på alt el-arbejde, og kan derfor hjælpe dig på flere områder, når det gælder dit renoveringsprojekt. Det kan også være de mindre opgaver, som du er usikker på. 

 

VVS-tekniker

En VVS-tekniker kan hjælpe med VVS-arbejde, f.eks. ved at reparere gamle defekte rør, ventilationssystemer eller afløb, der ikke vil skylle ordentligt. En VVS-mand kan typisk også hjælpe dig med at få installeret og monteret et nyt toilet, badekar eller andre ting, der skal tilkobles et afløb. Det er også en VVS’ers job at sikre, at dine rørledninger lægger korrekt og alting fungerer som det skal, så det ikke fører til problemer senere hen.

Flere Nyheder