Fuldend udtrykket med en ørering

17 August 2020
Lotte Hindsberg

editorial

De fleste kvinder og mange mænd har et eller flere huller i ørene og hvem husker ikke da fodboldspilleren David Beckham gjorde en enorm diamantørering noget af det hotteste til mænd. 

Fordelen ved et sæt diamantøreringe udover at de er smukke er, at de kan bruges både til dagligt men også til fest. De kan måde være diskrete og enkle, men også yderst elegante og fremhæve en frisure eller en flot kjole.

Samtidig kan et sæt øreringe fundende et smukt sæt bestående af øreringe, en ring og en halskæde. Du kan finde flere øreringe her https://caratdiamanter.dk/smykker/oereringe.

De populære og mystiske diamanter

Få ting er omgivet af så meget mystik, glamour og blod som diamanter. De har været kendt i årtusinder af år og har været brugt til at transportere enorme summer i hemmelighed. De har været ideelle til formålet da selv små diamanter er værdifulde og nemme at gemme. 

Desværre har de også været brugt til at betale for krige, især i Afrika. Her går de under fællesbetegnelsen bloddiamanter. Det internationale samfund har aftalt, at det er ulovligt at handle med diamanter fra områder med voldelige konflikter for at minimere muligheden for at de finansere en borgerkrig. 

Trods deres blodige historie er diamanterne også omgivet af glamour. Kendte smykkefirmaer udlåner pragtfulde og overdådige smykker til berømte mennesker til store gallabegivenheder. Det giver god reklame for begge parter. 

En af de kendteste historier der involvere diamanter, kendte og berømte mennesker og masser af glamour, er historien om skuespilleren Richard Burton der købte en kæmpe diamant til sin ligeså berømte kone, skuespillerinden Elisabeth Taylor for over 1 mio dollars helt tilbage i 1969. Det er det største beløb en privatperson har givet for en diamant og han købte den for næsen af det berømte smykkefirma Cartier. Diamanten var på hele 45 carat.

More articles