Gå til psykolog på Frederiksberg

05 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Føler du, at du er kørt fast i din tilværelse, eller at du er kommet ind i en nedadgående spiral af depression, angst, eller dårligt selvværd? Så er det en god idé at søge professionel hjælp hos en psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

En autoriseret psykolog som driver privat praksis hjælper sine klienter gennem terapeutisk samtale. Denne samtale tager udgangspunkt i klientens egen beretning og vil altid ledsages af spørgsmål fra psykologen som har til formål at afdække årsagen til klientens problematikker. Uanset om du lider af stress eller angst, eller om du ønsker hjælp til selvudvikling, vil et psykolog forløb med sikkerhed gavne dig.

Hvor finder jeg en kompetent psykolog på Frederiksberg?

Hvis du har brug for en psykolog tæt på din bopæl på Frederiksberg eller i det øvrige hovedstads område kan du med fordel vælge Lars Bjarnø. Lars Bjarnø er uddannet psykolog og har til huse tæt på Østerport Station.

Det er således nemt at komme til klinikken med såvel bus og metro som med regionaltog eller S tog. Lars Bjarnø tilbyder forskellige former for terapi, her under individuel terapi og parterapi. Og så holder psykolog Lars Bjarnø meget korte ventetider på sine behandlinger.

Hvem er psykolog Lars Bjarnø?

Lars Bjarnø er en af de mere kompetente og alsidige psykologer i København. Hos psykolog Lars Bjarnø er der ingen one size fits all løsninger. Den terapeutiske tilgang baseres udelukkende på dine individuelle problematikker og dispositioner.

Lars Bjarnø arbejder med flere forskellige retninger inden for psykologisk terapi, nemlig den eksistentielle, den kognitive og den meta kognitive tilgang. Samtidig har psykolog Lars Bjarnø specialiseret sig inden for den kropslige forankring af psykiske og mentale problemer.

Du kan således regne med en helhedsorienteret og personlig psykolog behandling når du overlader opgaven til Lars Bjarnø. Bestil tid til din første konsultation på larsbjarno.dk.

More articles