Giv dig tid til at tænke over, hvilke døre der vil være de rette for dig

14 May 2020
Emilie Jacobsen

Når du skal vælge indvendige døre til din bolig, vil du måske have en tendens til at vælge den klassiske løsning med en massiv dør, der åbner enten indad eller udad i rummet. I mange hjem kan det også være den helt rette løsning, men for at dit hjem kommer til at fungere optimalt for dig, er det en god ide, at du tænker dig om en ekstra gang. 

Først og fremmest kan det være en ide for dig at overveje, om franske døre vil være det rigtige for dig. Franske døre har ruder enten hele vejen ned eller halvvejs ned. Det gør det muligt at se ind i rummet og giver et bedre flow mellem to rum. Det kan også være med til at lukke mere lys ind, og rummet kommer dermed til at føles større. 

En anden mulighed, du bør overveje, er en skydedør. Den kan glide langs med væggen og kræver derfor ikke lige så meget gulvplads som en almindelig dør. Det kan være en kæmpe fordel for dig i et lille hjem, hvor hver kvadratmeter skal udnyttes. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af indvendige døre, lige meget hvilken form for døre du bestemmer dig for, er på webshoppen melholt.nu. De har specialiseret sig i at forhandle døre og har derfor et kæmpe udvalg af forskellige typer. Det vil derfor være meget nemt for dig at finde den rette. 

Du finder både massive døre, franske døre og skydedøre. Du kan vælge mellem dobbelte døre og enkelte døre. Dermed kan du skabe lige præcis det flow igennem din bolig, som du ønsker. Det er med til at gøre det langt nemmere for dig at bo i boligen. For dine døre er jo ikke noget, som du tænker over, medmindre de ikke passer til dine behov. 

More articles