Gør boligen klar til salg med en professionel gulvafslibning

17 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

,når dit hus eller din lejlighed er blevet for trang for familien, og du derfor går i salgs tanker, bør du overveje din strategi nøje. Der er mange faktorer, som skal tages op til overvejelse forud for et salg. Visse tidspunkter på året er mere gunstige for sælger end for køber – og i nogle perioder er bestemte typer boliger mere eftertragtede end andre. Det gælder således om at finde det rette tidspunkt at sætte huset eller lejligheden på markedet. Og når den tid kommer, er det godt at være forberedt.

Gør boligen salgsklar med en mindre renovering

Har du og familien beboet huset eller lejligheden i mange år, kan I ikke have undgået at sætte jeres spor hist og her. Har boligen ikke været sat ordentligt i stand i løbet af disse år, vil den helt sikkert trænge til en kærlig hånd. Det er ikke sikkert, at I selv har lagt mærke til det, men der vil højst sandsynligt være sket det, at malingen på væggene er falmet en del – og gulvene lige så.

Hvis boligen fremstår lidt for hjemlig – for ikke at sige direkte slidt– kan det skræmme potentielle købere væk. Men hvis det modsatte er tilfældet, og boligen virker nyistandsat kan det have den modsatte effekt. Derfor kan det godt betale sig at give boligen en overfladisk opfriskning forud for de mange fremvisninger og åbent hus arrangementer. Og her er det oplagt at få såvel gulve som vægge og lofter til at syne skinnende, ensartede og nyistandsatte.

Få hjælp til din gulvafslibning hos en professionel gulvsliber

Er trægulvene slidte i overfladen, kan det godt betale sig at få dem afslebet. På den måde kan en køber selv bestemme hvilken efterbehandling gulvene skal have – og dette er et rigtig stærkt salgs argument. Du kan finde en professionel gulvsliber på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-farum/ 

More articles