Gør klar til at pudse væg indendørs

25 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man siger som bekendt, at gode begyndt er halvt fuldendt, men tænk sig, hvis man allerede er helt udmattet, når man skal til at pudse væg indendørs, at man dårligt kan overskue at komme i gang, eller man ender med at lave for lidt den første dag.

Så skal man måske endda pakke alle forberedelserne ned bagefter, som man så skal sætte op dagen efter, og det kommer til at tage alt for lang tid, når man skal gøre det selv, når man kommer hjem fra arbejde, hvis man også selv skal pudse ned.

Vi har en konkret løsning til dig!

Uddeleger det arbejde til en eller flere, der måske er hjemme før en selv eller som i forvejen er derhjemme, som kan gøre alle de ting klar, der skal gøres, før selve det grove arbejde med at pudse en væg ned kan begynde.

Dette kan blandt andet tælle, at man fjerner de ting, der står i vejen, for at man kan komme til.

At man sørger for at dække af over det hele, så der ikke er noget, der bliver unødigt ramt af det her arbejde.

Man lægger værktøjet og alle remedierne parate til at blive brugt, så folkene eller en selv kan begynde, når man er hjemme.

Og så fjerner vedkommende også tingene bagefter igen, hvis det ikke kan have lov til at stå fremme til dagen efter, hvis man nu ikke er færdig.

Dette bevirker, at man har mere overskud, når man skal udføre det konkrete arbejde og måske har flere kræfter til at være effektiv med arbejdet, end man ellers ville være, hvis man skulle gøre forarbejdet selv.

Selvom folkene måske ikke kan hjælpe til hver gang, så er der jo ingen skam i at spørge, om de kan hjælpe til på nogle udvalgte datoer eller tidspunkter.

More articles