Har min boligforening brug for ejendomsservice?

10 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Nærmest uanset størrelsen på din ejer, andels eller lejebolig forening vil I have brug for ejendomsservice i større eller mindre omfang. Erfaringsmæssigt er det nemlig aldrig en god idé at lade de daglige drift og vedligeholdelses opgaver være op til beboerne.

Mange bolig foreninger vælger at lade trappevask, snerydning, vinduespolering og andre opgaver være op til beboerne, som så skal tage tjanserne på skift. Dette går dog næsten aldrig særligt godt. Der skal ikke andet end et par forsømmelser af den ugentlige trappevask til i løbet af en vinter før opgangen bliver snusket og beskidt at se på.

Er der sprunget et lysstofrør i cykelkælderen skal dette, af hensyn til beboernes tryghed, skiftes omgående – og ikke efter flere uger hvor nogen får tid til det. Desuden er det meget vigtigt at sne ryddes fra fortove foran bygningen, idet det er bolig foreningen der har ansvar for dette. Ellers kan det ende med dyre bøder til foreningen. Og så kan det faktisk bedre betale sig at alliere sig med et kompetent ejendomsservice firma.

Hvad kan jeg forvente af et ejendomsservice firma?

Når du kontakter et ejendomsservice firma som for eksempel Dahlin Ejendomsservice kan du være sikker på at der bliver lyttet til dine ønsker. Et professionelt ejendomsservice vil aldrig forsøge at sælge dig ydelser eller service som du ikke har brug for.

Dahlin Ejendomsservice vil altid udarbejde sit tilbud på ejendomsservice ud fra et besøg i ejendommen og en grundig gennemgang af bygningens og omgivelsernes disposition. Du vil altid have mulighed for at fravælge tjenester som for eksempel vedligeholdelse af grønne arealer, vinduespolering eller lignende hvis du ikke mener at I har brug for dette. Og du kan selvfølgelig altid få dem indført i aftalen igen hvis du senere hen får behovet derfor.

Læs mere om ejendomsservice i københavn ved Dahlin Ejendomsservice på hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

More articles